نظر استاد نورالدین کرمی درباره هنر مقدس:

 هنر مقدس، هنری است که تمام اجزای هنر از مرکب ، قلم ، کاغذ و خود خوشنویس کنار هم جمع می شوند تا ذره ای از زیبایی های خداوند را به نمایش دربیاورند و در این حال دیگر منیتی وجود ندارد و فرقی نمی کند هنرمند انجام داده یا قلم‌‌.1

 وقتی هنرمند در مسیر نیل به هنر مقدس به دنبال زیبایی و زیبایی شناسی هست، تغییر شروع می شود. این تغییرات باعث می شود به دنبال کشف زیبایی ها برود که این کشف خود دنیای دیگری است. وقتی هنرمند به عمق هنر وارد می شود و به عمق مطالب پی می برد ، در واقع وارد دنیای کشف و شهود می شود. در همین مسیر مورد عنایت خداوند قرار گرفته و چیزهایی از جانب خداوند به هنرمند داده می شود و چیزهایی را در جزئیات هنر مورد نظر می بینید که دیگران نمی بینند.

در نتیجه همان طور که گویند "هر مرتبه از وجود حکمی دارد، گر فهم مراتب نکنی زندیقی2" ، هنرمند نیز باید مرحله به مرحله مسیر  راطی کند تا عنایات الهی به وی داده شود تا به آنچه دیگران و خود در تلاش برای رسیدن به آن هستند ، برسد.

ویدئوی این بیانات در پست قبلی همین وبلاگ و در تلوبیون ( شبکه افلاک)‌ قابل مشاهده است.

.................................................................................................

1. در داستان سیمرغ رمز جاودانگی و نیل به انوار الهی در وحدت سی مرغی بود که در نهایت تلاش و خلوص ماندند و سیمرغ شدند و از کثرت به وحدت رسیدند.‌ یکی شدن با خلوص طبق سخنان استاد نورالدین کرمی نتایج ارزنده ای دارد که همین سخن  مصداقی از  نظر عارف بزرگ عطار در منطق الطیر و شرح داستان سیمرغ است.

2.بیت از رضاقلی خان هدایت، تذکره ریاض العارفین